Bel ons op: 06 13310499

SmartSlimmer is een innovatieve vetverbrander, die zorgt voor snel en veilig gewichtsverlies. Onlangs zijn er nieuwe en sterk verbeterde ingrediĆ«nten aan toegevoegd, waardoor onze afslankpil nog effectiever is geworden. Al binnen een week ziet u resultaat en u zult zich – ook erg belangrijk – bovendien veel fitter voelen!

SmartSlimmer bevat een unieke en uitgebalanceerde combinatie van alleen natuurlijke ingrediƫnten en lichaamseigen stoffen, waaronder:
Garcinia – is rijk aan vitamine C, eetlustremmend en gaat vetopslag tegen.
Salix Alba – bevat salicine, heeft een zuiverende werking.
L-Carnitine L-Tartrate Superior – bevordert het transport van vetzuren, regelt de energieproductie, herstelt de spieren na inspanning, voorkomt vetopbouw rond hart en lever, is een antioxidant.
Kola noot – is energieverhogend en gaat vermoeidheid tegen.
Chromium Chloride – houdt de bloedsuikerspiegel op peil, waardoor u minder snel zin krijgt in zoetigheid.
Guarana – zorgt voor extra energie en een betere vetverbranding.

SmartSlimmer stimuleert op een gezonde manier de stofwisseling, bevordert de vetverbranding en beschermt hart- en bloedvaten. Bovendien verhoogt ons product uw totale energieniveau en reguleert het de vochtbalans.

SmartSlimmer gaat vetopslag tegen, uw hongergevoel wordt geremd en spierafbraak voorkomen.

SmartSlimmer verbetert uw energiehuishouding. Mede hierdoor verliest u op een verantwoorde en natuurlijke manier razendsnel gewicht.

SmartSlimmer wordt in Europa gefabriceerd onder de ISO 22000 norm volgens Amerikaanse receptuur. U bent dus verzekerd van een veilig product zonder bijwerkingen, dat onder zeer streng gecontroleerde omstandigheden wordt geproduceerd. U kunt vertrouwen op een betrouwbaar en effectief middel, met een revolutionair resultaat.

SmartSlimmer hoeft maar twee keer per dag ingenomen te worden. U neemt 1 capsule voor het ontbijt en 1 capsule voor de lunch in met een glas water. Lees voor gebruik de bijsluiter.

SmartSlimmer heeft een optimale dosering. Daardoor zijn de capsules klein en dus makkelijk in te nemen.

 

bestellen