Ondersteun uw welzijn met onze vitaminen en mineralen

Visolie 1000 mg 60% met Choline

Soort

Visolie 1000 mg 60% met Choline

Inhoud

60 softgels

Categorie

Aflank supplementen

Vorm

Softgels

Ingrediënten

Visolie (VIS), capsule (gelatine, glycerine, water), cholinebitartraat, natuurlijk vitamine E, natuurlijke kleurstof (karamel).

Gebruik en dosering

1 tot 3 softgels per dag met water en bij voorkeur bij een maaltijd innemen. Aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden.

Leverancier

1291

Productbeschrijving

Visolie 1000 mg 60% met Choline is een voedingssupplement preparaat met vetzuren. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte. Koel, droog, afgesloten, donker en buiten bereik van jonge kinderen bewaren. Geproduceerd in Nederland.

De visoliecapsules met choline zijn een donkere kleur geworden. We gebruiken pigmenten in de capsulewand om de visolie te beschermen tegen het licht. Zoals altijd volgen we de laatste ontwikkelingen. We hebben gekozen voor een natuurlijke oplossing in de vorm van karamelpigment. Omdat dit een natuurlijke kleurstof is, kan de kleur varieren met een vorige levering.

Samenstelling

Bevat per 1 softgel: %RI*
Visolie 1000 mg
– waarvan DHA 350 mg
– waarvan EPA 250 mg
Choline (bitartraat) 28 mg
Vitamine E (D-alfa-tocoferolacetaat) 8 mg 67%

*RI = Referentie-inname (voorheen ADH).

28.95

Aantal