Bel ons op: 06 13310499

Gepassioneerd

Wij werken vanuit een passie. Wij werken met passie en liefde voor u als mens. Passie voor uw gezondheid en levensstijl. Passie voor schoonheid die in eerste instantie van binnen uit behandeld wordt en die daarnaast als men dit wenst van de buitenkant mag worden aangevuld met de daarvoor bestemde behandelingen.

Veel mensen voelen zich net even wat zekerder als hun tanden witter zijn, als hun overbeharing wat minder zichtbaar is, als hun littekens wat vervaagd zijn, als hun vlekken uit het gezicht verdwenen zijn of als ze van overtollige kilo’s verlost zijn.

Wij helpen u graag bij het oplossen en of aanpakken van uw probleem! Dit doen we echter niet alleen.

Samenwerking met artsen therapeuten

Easy Clinics werkt voor al haar behandelingen zeer nauw samen met gespecialiseerde cosmetische artsen alsmede gekwalificeerde en zeer ervaren goed opgeleide huidtherapeuten. Zowel de artsen als de huidtherapeuten zijn BIG geregistreerd. Elke klant kan zo profiteren van onze kwalitatief hoogwaardige medische behandelmethoden.

Easy Clinics werkt daarnaast samen met zeer ervaren en goed opgeleid personeel op het gebied van bindweefselmassage, cavitatie, mesotherapie en microdermabrasie behandelingen alsmede tanden bleken, afslank- en voedingsadviezen.

Is er een behandeling die wij niet bieden maar die u wel wel zou willen laten doen, schroom niet en vraag het ons. Wij staan open voor alle wensen van de klant en zorgen graag dat wij die behandelingen voor u wel kunnen bieden. Bij ons of bij een van onze aangesloten collega’s. Bekijk  nu onze behandelingen > 

Kwaliteit en veiligheid

kp_logo

Net als het Ministerie van Volksgezondheid willen wij de kwaliteit van al onze behandelingen waarborgen. Daarom worden alle laserbehandelingen bij ons door kwaliteit geregistreerde paramedische specialisten van Cosmetique Totale uitgevoerd.  (Huidtherapie is geregistreerd volgens wet BIG, artikel 34)

Alle huidtherapeuten hebben de opleiding HBO Huidtherapie voltooid en afgesloten met een beproefd onderzoek. Tevens zijn huidtherapeuten van Cosmetique totale (waarmee Easy Clinics samenwerkt) lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH).

nvvh

Om ervoor te zorgen dat we met de beste partijen in de markt voor wat betreft huidtherapeuten van Nederland werken, volgen  de Cosmetique Totale huidtherapeuten o.a. maandelijkse trainingen van trainers uit het binnen- en buitenland. Door hun deskundigheid wordt Cosmetique Totale aanbevolen door menig huisarts, specialist en zorgverzekeraar.

Laseren:

Bij Easy Clinics wordt u geholpen door een door Cosmetique Totale HBO geschoolde kwaliteitsgeregistreerde huidtherapeut!

Injectables:

Onze injectable behandelingen worden uitgevoerd door een  zeer ervaren cosmetiche arts van Clinic4All. Dagelijks voert onze arts in menige kliniek haar cosmetische handelingen uit. Zij is een zeer bertrouwbare en veelgevraagde arts die de hoogste kwaliteit stelt aan haar werk en alleen met verantwoorde en kwaliteits producten werkt. Zij is gepassioneerd cosmetisch arts met oog voor detail.

Overig:

Bij Easy Clinics wordt u altijd geholpen door gekwalificeerd, geschoold en getraind personeel.

Voor meer informatie, neem snel contact met ons team op!