Bel ons op: 06 13310499

Easy Clinics werkt samen met Cosmetique Totale

Huidtherapeuten

Onze huidtherapeuten behandelen op meer dan 100 locaties in heel Nederland. Iedereen kan dus profiteren van onze hoogwaardige medische behandelmethoden bij hem of haar in de buurt.

Over cosmetique Totale

Cosmetique Totale is sinds 2004 uitgegroeid tot de marktleider op het gebied van hoogwaardige medische behandelmethoden voor definitieve ontharing, acne, littekens, kalknagels, pigment, couperose, huidverjonging en huidverbetering.

Big geregistreerd

Net als het Ministerie van Volksgezondheid, willen wij de kwaliteit van laserbehandelingen waarborgen. Daarom worden alle behandelingen bij ons uitgevoerd door kwaliteit geregistreerde paramedische specialisten (Huidtherapie is geregistreerd volgens wet BIG, artikel 34).

Alle huidtherapeuten hebben de opleiding HBO Huidtherapie voltooid en afgesloten met een beproefd onderzoek. Tevens zijn zij allemaal lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH). Om ervoor te zorgen dat we met de beste huidtherapeuten van Nederland werken, volgen onze huidtherapeuten o.a. maandelijkse trainingen van trainers uit het binnen- en buitenland. Door onze deskundigheid worden we aanbevolen door menig huisarts, specialist en zorgverzekeraar.

Bij Cosmetique Totale wordt u altijd geholpen door HBO geschoolde en kwaliteitsgeregistreerde huidtherapeuten. Dit kan telefonisch, per e-mail, via de chat als bij alle behandelingen.

Hoogwaardige apparatuur

Cosmetique Totale werkt alleen met hoogwaardige medische apparaten en producten die wetenschappelijk zijn bewezen. Al onze lasers hebben het CE en FDA certificaat op de apparatuur, en zelfs op de behandeling. We gaan voor veiligheid en effectiviteit, want het gaat wel om uw huid!

Ook op dokters voorschrift

Omdat Cosmetique Totale aan alle wettelijke vereisten voldoet, kunnen wij ook op doktersvoorschrift werken en worden veel behandelingen door de zorgverzekeraars vergoed.

Wilt u meer informatie kijk dan ook op www.cosmetique-totale.nl