Transformeer je schoonheid en energie met onze oplossingen!

Pre- en Post lipomassage

Liposuctie is een populaire methode om overtollig vet te verwijderen en de lichaamscontouren te verbeteren. Maar wist je dat de nazorg, inclusief massages, net zo belangrijk is voor het behalen van het beste resultaat? Lees hoe pre- en post-liposuctie Dermolab LPG Endermologie behandelingen bijdragen aan jouw herstel en esthetische resultaten. EasyClinics biedt gespecialiseerde zorg om je optimaal te ondersteunen.

Wat is Liposuctie?

Liposuctie is een esthetische ingreep waarbij overtollig vetweefsel wordt verwijderd om de contouren van het lichaam te verbeteren. Dit gebeurt door middel van canules die het vetweefsel afbreken en verwijderen. Hoewel liposuctie aanzienlijke resultaten kan bieden, is het belangrijk om te begrijpen dat de juiste nazorg cruciaal is voor het behalen van het beste resultaat. EasyClinics biedt uitgebreide liposuctie procedures met aandacht voor zowel de ingreep als de nazorg.

Pre en post liposuctie

Behandelingen met de Dermolab van LPG Endermologie kunnen zowel vóór als na liposuctie worden toegepast om resultaten te optimaliseren en het herstelproces te ondersteunen.

Pre-liposuctie met Dermolab:
Voor de liposuctie kan de Dermolab-LPG endermologie behandeling helpen om de huid en het onderliggende weefsel voor te bereiden op de operatie.
Dit kan het volgende omvatten:

  1. Verbeterde bloedcirculatie en lymfedrainage: Dit kan helpen om de huid en weefsels beter voor te bereiden op de chirurgische ingreep en het herstelproces te vergemakkelijken.
  2. Verbetering van de huidelasticiteit: door de huid te stimuleren en de productie van collageen en elastine te bevorderen.
  3. Vermindering van vetophopingen: Endermologie kan helpen om lokale vetophopingen te verminderen en de contouren van het lichaam te verbeteren.

 

Post-liposuctie met Dermolab:
Na de liposuctie kan de Dermolab-behandeling bijdragen aan een sneller en effectiever herstel. Dit omvat:

  1. Vermindering van zwelling en blauwe plekken: Door de lymfedrainage te bevorderen en de bloedcirculatie te verbeteren, kan Endermologie helpen om postoperatieve zwelling en blauwe plekken te verminderen.
  2. Verbetering van de huidtextuur: De behandeling kan helpen om de huid gladder te maken en de kans op onregelmatigheden of knobbels te verminderen.
  3. Versneld herstel: Door het stimuleren van de regeneratie van huidweefsel en het verbeteren van de elasticiteit, kan Endermologie bijdragen aan een sneller herstel en betere resultaten op de lange termijn.
  4. Pijnvermindering: De behandeling kan ook bijdragen aan het verminderen van postoperatieve pijn en ongemak door de weefsels zachtjes te masseren en te stimuleren.

Wat is LPG Endermologie?

LPG Endermologie is een niet-invasieve techniek die mechanische stimulatie van de huid en het onderhuidse weefsel inzet om verschillende esthetische en therapeutische voordelen te bereiken.
De Dermolab-apparatuur maakt gebruik van gepatenteerde rollen en zuigtechnieken om de huid te masseren, wat de microcirculatie en lymfedrainage stimuleert, de productie van collageen en elastine bevordert en helpt bij het verminderen van vetophopingen en cellulitis.

Door zowel voor als na liposuctie gebruik te maken van LPG Endermologie, kunnen patiënten niet alleen een betere voorbereiding op de operatie ervaren maar ook een verbeterd herstel en optimale resultaten behalen.

Bij EasyClinics begrijpen we hoe belangrijk nazorg is voor jouw herstel en het behalen van de beste resultaten. Vertrouw op EasyClinics voor een zorgeloze en effectieve herstelperiode na jouw liposuctie.

Bekijk ook onze andere diensten