Transformeer je schoonheid en energie met onze oplossingen!

Effectieve Cellulite behandeling bij Easy Clinics

Cellulite, ook wel bekend als “sinaasappelhuid”, ontstaat door een abnormale ophoping van vetbindweefsel in de huid en onderhuid. Het wordt vaak geassocieerd met hormonale veranderingen en komt vaker voor bij vrouwen dan bij mannen.

Voor wie is de behandeling geschikt?

Onze cellulite behandeling is geschikt voor iedereen die zich onzeker voelt over cellulite en het als een probleem ervaart. Of het nu op uw benen, billen of elders is, onze ervaren huidtherapeuten staan klaar om u te helpen.

De behandeling ervaren

Voordat de behandeling begint, plannen we eerst een intakegesprek in. Indien gewenst kunt u ook een proefsessie inplannen om het gevoel van de behandeling te ervaren voordat u besluit om door te gaan.

Effectieve behandeling met LPG Endermologie

Onze cellulite behandeling maakt gebruik van LipoMassage / endermologie, waarbij de huid en het onderliggende weefsel los gemasseerd en behandeld worden. Met behulp van een vacuĆ¼msysteem wordt de huid opgetild en afgerold, wat de doorbloeding bevordert, de afvoer van lymfvocht stimuleert en verhard weefsel verzacht.

Losmaken van bindweefselstengen voor een gladdere huid

Bij onze behandeling worden de bindweefselstengen met de onderhuidse bindweefsels losgemaakt, wat resulteert in een minder bobbelige structuur van de huid. De anti cellulite behandeling geeft de huid een gladder aanzien en zorgt voor een betere doorbloeding.

Het gewenste resultaat bereiken

Na meerdere behandelingen zult u merken dat uw huid soepeler, steviger en gladder wordt. De vorming van elastinevezels en collageenvezels wordt verhoogd, waardoor de huid er gezonder uitziet. Combineer onze cellulite behandeling gerust met afslankprogramma’s en LPG lipomassage voor nog betere resultaten.

Bekijk onze behandeling in actie

Bekijk dit informatieve YouTube-filmpje om meer te leren over onze cellulite behandeling en hoe het werkt:YouTube-filmpje

Maak nu een afspraak voor een gratis intakegesprek

Als u last heeft van cellulite en een professionele behandeling wilt ondergaan, maak dan vandaag nog een afspraak bij Easy Clinics. Onze goed opgeleide en ervaren huidtherapeuten staan voor u klaar om u te voorzien van de beste cellulite behandeling. Klik hier om een afspraak te maken.

Bekijk ook onze andere diensten