Ondersteun uw welzijn met onze vitaminen en mineralen

Best Beauty Results Anti Aging combinatie serums

Best Beauty Results:

Combinatie van Anti Wrinkle Complex 100ml en Firming Complex 100ml.

BBR remt de huidveroudering extreem af. De huid heeft ondersteuning nodig om verslapping en rimpelvorming tegen te gaan.

Waarom werkt het :

BEIDE serums (Firming en Anti-Wrinkle) bevatten:

Hyaluronzuur

Een lichaamseigen stof. Het verzorgt de vochtbalans in de huid. Veroudering van de huid wordt mede veroorzaakt doordat de vocht-balans in de huid is verstoord.
Hyaluronzuur gaat deze uitdroging tegen door de watermoleculen uit de hyaluronzuur in de huidcellen te brengen. Hyaluronzuur herstelt de volume van de huid, vermindert littekens en rimpelvorming, geeft een gezondere uitstraling en bevordert hydratatie van de huid.

Hyactiv

Stimuleert de aanmaak van nieuwe cellen. Dringt diep door in de huid. Dit is wetenschappelijk aangetoond door diverse (in vivo) testen. Samen met hyaluronzuur heeft het een sterke anti-aging en celvernieuwende werking.

 

Matrixyl 3000

Een peptide, stimuleert de productie van elastine, waardoor de huid dikker en steviger wordt, fijne lijntjes en rimpeltjes verminderen en de huid weer gaat stralen.

  • De diepte van rimpels vermindert
  • De huidtint verbetert
  • De huid gladder (minder ruw) maakt
  • De huid wordt dikker en steviger

Hibiscin

Bij regelmatig gebruik van Hibiscin verdwijnt lichte rimpelvorming en nemen diepere rimpels zichtbaar af met een langdurig effect. Een extract, afkomstig van de Hibiscin zaden (Hibiscus esculentus L.), staat bekend om de opmerkelijke anti-rimpel werking en de toniserende en verstevigende effecten. Het prikkelt als het ware het collageen in de huid.

Tocopherol

Een in vet oplosbare vitamine, komt voor in plantaardige oliƫn en in plantaardige producten zoals granen, noten, zaden, groenten en fruit. Vitamine E heeft een hoge concentratie aan antioxidanten en geeft de huid intensieve voeding, wat het ideaal maakt voor de droge huid. Tevens helpt het bij de herstel van wondjes en plekjes. Het zorgt voor een goede zuurstofwisseling van de huid en houdt huidcellen in goede staat.

Avocado oil

Bevat vitamine E en hydrateert. Vertraagt huidveroudering.

Oorspronkelijke prijs was: €119.99.Huidige prijs is: €89.99.

Aantal