Bel ons op: 06 13310499

Tanden knarsen

Tanden knarsen wordt veroorzaakt door een overactiviteit van de kauwspieren. Het tandenknarsen gebeurt vooral ‘s nachts en soms overdag in de vorm van knellen.

Dit kan leiden tot  beschadiging en slijtage van het gebit ,de kauwspieren kunnen dikker worden en soms  kan dit pijnlijk aanvoelen.

Botox injecties in de kaakspieren kan de spierspanning zodanig verlagen dat er een vermindering van de klachten optreedt en soms zelfs tot het helemaal stoppen van  het tandenknarsen.

 

Verantwoorde producten

Easy Clinics anti tandenknarsen behandelingen worden uitgevoerd  door onze cosmetische arts en met behulp van gerenomeerde merken.  Onze artsen gebruiken één van de meest zuivere producten op dit moment. Er is al heel veel jaren ervaring met het gebruik van spierontspannende injectables voor het behandelen van tandenknarsen.  Het product wordt aan zeer strenge controles onderworpen.

 

Wat voelt u

Tijdens de behandelingen worden zeer miniscuul kleine naaldjes gebruikt zodat het injecteren nagenoeg geen pijn doet. Uiteraard verschilt dit per persoon.

 

Het resultaat

De duur van het resultaat van de behandeling is per persoon verschillend en is gemiddeld enkele maanden. Voor een optimaal resultaat moet de behandeling in het begin enkele malen herhaald moet worden, met tussenpozen van ongeveer 3 tot 4 maanden.

 

Interesse?

Bent u nieuwsgierig geworden en zou u graag willen weten welke behandeling bij u mogelijk is? Vraag dan nu bij Easy  Clinics een gratis en vrijblijvend intake gesprek aan met onze cosmetische arts. Zij kan u precies vertellen welke behandeling voor uw probleem het meest geschikt is.

 

Andere behandelingen

Voor Cellulite en Striae behandelen, Microdermabrasie,  Acne & acne litteken behandelingen alsmede  Ontharen kunt u ook bij Easy Clinics terecht.

 

Bent u geinteresseerd in een behandeling bel dan 088 777 2800.

 

Voor prijzen zie onze prijslijst.

Meer informatie over tandenknarsen botox injecties | easyclinics?

U wilt meer informatie over tandenknarsen botox injecties | easyclinics?
Vul dan het onderstaande contactformulier in, of klik hier om direct online een afspraak te maken.