Bel ons op: 06 13310499

Tanden witten – bleken

Een feestje, trouwen, een date , sollicitatie gesprek of gewoon omdat u het nodig vindt? Een stralende lach. Laat dan uw tanden witten/bleken.

 

Voor het witten van uw tanden wordt gebruik gemaakt van de laser Ultra. Met een non-peroxide middel en met behulp van een laser worden uw tanden 20 minuten behandeld en kunnen deze tot wel twaalf tinten lichter worden, uiteraard is dit afhankelijk van de staat (en huidige kleur) van uw gebit.

 

Verantwoorde producten

Wij gebruiken alleen verantwoorde producten. De vloeistof die wij gebruiken bevat geen waterstof peroxide.

 

Voor wie is het geschikt

Tanden witten kan  ingezet worden voor alle mensen die graag een schoon en wit gebit willen hebben. Het kan ingezet worden bij een gebit dat kunsttanden, kronen, facings, porselein, composiet en vulmateriaal bevat. Deze laatste zullen echter niet meekleuren.

 

Wat voelt u?

De behandelingen met de tandenwitter/laser zijn geheel pijnloos.

 

Behandelingen

Bij het tanden bleken/witten wordt gebruik gemaakt van een bitje dat wordt gevuld met een speciale vloeistof (zonder peroxide) dat ervoor zorgt dat de tanden gereinigd en lichter worden. De behandelaar bespreekt van te voren met u wat u van deze behandeling kunt verwachten (ten opzichte van de huidige staat /conditie van uw gebit).

Tijdens de behandeling draagt u een beschermbril om uw ogen tegen het laserlicht te beschermen.

Na de behandeling wordt aangeraden om gedurende minimaal vier uur niet te roken en geen kleurstofhoudende voedingsmiddelen te nuttigen (tomaat, spinazie, rode wijn etc).

 

Het resultaat

Meerdere tinten lichter. Wij zullen voor u bijhouden met welke kleur u start en welke kleur u mee eindigt na de behandeling.

Voor onze prijzen, zie onze prijslijst 

Meer informatie over tanden witten - bleken | easyclinics?

U wilt meer informatie over tanden witten - bleken | easyclinics?
Vul dan het onderstaande contactformulier in, of klik hier om direct online een afspraak te maken.