Bel ons op: 06 13310499

Een egalere huid

Chemische peelings worden voor verschillende indicaties ingezet, bijvoorbeeld bijpigmentproblemen, huidveroudering, acne en acnelittekens. De peelings die gebruikt worden zijn de TCA peeling, AHA peeling en Jessner peeling. Ze bestaan uit verschillende ingredienten en zuren, waardoor elke peeling een specifiek huidprobleem aanpakt. Medische peelings mogen alleen uitgevoerd worden door ervaren artsen of huidtherapeuten.

 

Voor wie is het geschikt

Voor mensen die zichtbare huidverbetering willen, maar ook een korte herstelperiode wensen, is een TCA peeling een optie. Deze TCA peeling is geschikt voor elk huidtype en kan indicaties zoals rimpels, grove porien, acnelittekens en pigmentatie verbeteren.

 

Wat voelt u

Nadat de huid is gereinigd en voorbereid, wordt het de TCA op de huid aangebracht. Dit veroorzaakt een intens brandend gevoel. Na enkele minuten wordt de huid gekoeld en vermindert het pijnlijke gevoel snel. Daarna wordt een speciale zalf op de huid aangebracht.

 

De behandeling

De TCA peeling ingredienten zorgen voor een diepe exfoliatie van de huid, waardoor huidoneffenheden verminderen. Het zuur weekt het bovenste laagje van de huid af en hierdoor wordt celvernieuwing in de bovenste huidlaag gestimuleerd. Rode plekjes verdwijnen, de huid wordt egaler en de structuur verbetert.

 

Het resultaat

De huid voelt gladder en frisser aan en de peeling geeft een mooie egalisatie van het huidoppervlak.

 

Nabehandeling

Voor een optimaal effect moet de behandeling soms één of twee keer herhaald worden. Dit kan over het algemeen al na een maand.

 

Easy Clinics is er ook voor ontharen, tanden witten, injectables, afslanken en voedingsadvies.

 

Voor onze prijzen, zie onze prijslijst.

Meer informatie over egale huid peeling tea | easyclinics?

U wilt meer informatie over egale huid peeling tea | easyclinics?
Vul dan het onderstaande contactformulier in, of klik hier om direct online een afspraak te maken.