Bel ons op: 06 13310499

Acne AHA Peeling

Voor actieve acne en een onzuivere huid kan een AHA peeling toegepast worden. Deze chemische peeling maakt de bovenste huidlaag dunner, waardoor talg minder snel achterblijft en een huidverstopping geen kans maakt.

 

Chemische peelings worden voor verschillende indicaties ingezet, bijvoorbeeld bijpigmentproblemen, huidveroudering, acne en acnelittekens. De peelings die gebruikt worden zijn de TCA peeling, AHA peeling en Jessner peeling. Ze bestaan uit verschillende ingrediënten en zuren, waardoor elke peeling een specifiek huidprobleem aanpakt. Medische peelings mogen alleen uitgevoerd worden door ervaren artsen of huidtherapeuren.

 

Voor wie is het geschikt

Voor mensen die zichtbare huidverbetering willen is een AHA peeling een optie. Deze AHA peeling is geschikt voor elk huidtype en kan indicaties zoals rimpels, grove poriën, acne littekens en pigmentatie verbeteren.

 

Wat voelt u

Nadat de huid is gereinigd en voorbereid, wordt het de AHA op de huid aangebracht. Dit veroorzaakt een brandend gevoel. Na enkele minuten wordt de huid gekoeld en vermindert het pijnlijke gevoel snel. Daarna wordt een speciale zalf op de huid aangebracht.

 

De behandeling

De AHA peeling ingrediënten zorgen voor een diepe exfoliatie van de huid, waardoor huidoneffenheden verminderen. Het zuur weekt het bovenste laagje van de huid af en hierdoor wordt celvernieuwing in de bovenste huidlaag gestimuleerd. Rode

plekjes verdwijnen, de huid wordt egaler en de structuur verbetert.

 

Het resultaat

De huid voelt gladder en frisser aan en de peeling geeft een mooie egalisatie van het huidoppervlak.

 

Nabehandeling

Voor een optimaal effect moet de behandeling soms één of twee keer herhaald worden. Dit kan over het algemeen al na een maand.

 

Andere behandelingen .

Easy Clinics is er ook voor microdermabrasie, ontharen, tanden witten, injectables, afslanken en voedingsadvies.

 

Voor onze prijzen, zie onze prijslijst.

 

Meer informatie over acne / aha behandelingen | easyclinics?

U wilt meer informatie over acne / aha behandelingen | easyclinics?
Vul dan het onderstaande contactformulier in, of klik hier om direct online een afspraak te maken.