Bel ons op: 06 13310499

Ontharen bovenlichaam

Ingegroeide haren, irritatiebultjes en snijwondjes van het scheren behoren met ELOS tot het verleden. Bespaar tijd en geld en vertrouw op een gladde en haarvrije huid! U kunt elk lichaamsdeel op een geheel veilige manier permanent laten ontharen.

 

Behandelingen bovenlichaam      

Buik

Borst

Schouders

Rug

Hals

 

Ook geschikt voor blond, grijs en vlassig haar

Onze medische specialisten werken met de geavanceerde ELOS technologie. De innovatieve ELOS techniek laat de traditionele Laser- en IPL-systemen ver achter zich, door Bipolaire Radiofrequentie, IPL (Intense Pulsed Light) en externe koeling met elkaar te combineren. Elos is de eerste en nog steeds de enige die de twee technieken met elkaar combineert de combinatie van de twee krachtbronnen – licht en stroom – zorgen voor een veiligere, effectievere en efficientere manier van definitief ontharen en dus ook geschikt voor blond, grijs en vlassig haar.

 

Nieuwste apparatuur

Easy Clinics werk samen met Cosmetique Totale (lid van NVH)  die uitsluitend  werkt met medische specialisten die gespecialiseerd zijn op het gebied van de ELOS. Cosmetique Totale heeft dan ook een goede naam bij de zorgverzekeraars. Veel behandelingen kunnen worden vergoed door uw zorgverzekering.

 

Voor wie is het geschikt.

Elos is er niet alleen  om zwarte haren te behandelen, maar ook blonde, grijze, rode of bruine. De haarzakjes in de huid worden door de energie vernietigd, zodat er geen nieuw haar meer kan groeien. Ook maakt deze behandelmethode het mogelijk elk huidtype te behandelen, van een blanke tot een negroide huidskleur.

 

Wat voelt u

Het enige wat u tijdens de behandeling voelt zijn kleine prikjes. Na de behandeling kunt u de dagelijkse activiteiten gewoon weer voortzetten, zonder dat u er iets van ziet. Evenals bij de behandeling van couperose of pigmentplekken.

 

Interesse?

Bent u nieuwsgierig geworden en zou u graag willen weten welke behandeling bij u mogelijk is? Vraag dan nu bij Easy Clinics een gratis en vrijblijvend intake gesprek aan met één van de huidtherapeutes. Zij kunnen u precies vertellen welke behandeling bij uw huidklacht geschikt is en of u in aanmerking komt voor vergoeding door uw zorgverzekeraar.

 

Andere behandelingen

Ook voor tandenbleken, injectables,  powerplate sessies en  huidproblemen kunt u terecht bij Easy Clinics.

Voor prijzen zie onze prijslijst.  

 

Meer informatie over bovenlichaam ontharen | easyclinics?

U wilt meer informatie over bovenlichaam ontharen | easyclinics?
Vul dan het onderstaande contactformulier in, of klik hier om direct online een afspraak te maken.