Bel ons op: 06 13310499

Cellulite

Cellulite is een abnormale vetbindweefselophoping van huid en onderhuid. Men noemt dit ook wel “sinaasappelhuid”.  Het ontstaat onder invloed van hormonen waarbij vet zich ophoopt in vetcellen in de onderhuid. Het is een typisch vrouwelijk verschijnsel.

 

Voor wie is het geschikt

De behandeling is geschikt voor een ieder die zich onzeker voelt en de cellulites als een probleem ervaart.

 

Wat voelt u?

De behandeling wordt pas uitgevoerd na een intake gesprek.  U kunt indien gewenst eerst een proefsessie inplannen om het gevoel van de behandeling te ervaren.

 

Behandelingen

Met Lipo massage / endermologie worden de huid en het onderliggend weefsel los gemasseerd en behandeld. Dat gebeurt met behulp van een vacuum systeem dat de huid optilt en afrolt.

 

Het resultaat

De behandeling bevordert de doorbloeding, stimuleert de afvoer van lymfvocht en verzacht verhard weefsel. De vorming van elastinevezels en collageenvezels wordt verhoogd en de huid wordt soepeler, steviger, gladder en gezonder.

 

Andere behandelingen

Cavitatie helpt ook bij het verminderen van de vetcellen en het reduceren van cellulitis. De C-cav bestrijdt met de nieuwste techniek op een veilige  manier zonder te snijden of te prikken. Het resultaat is vergelijkbaar met liposuctie echter geheel pijnloos, krachtig en effectief.

Voor onze prijzen, zie onze prijslijst

Meer informatie over Cellulite | easyclinics?

U wilt meer informatie over Cellulite | easyclinics?
Vul dan het onderstaande contactformulier in, of klik hier om direct online een afspraak te maken.