Bel ons op: 06 13310499

Rimpels en fillers.

Fillers

Bij het ouder worden verandert onze huid. Er wordt minder collageen en elastine aangemaakt en de hoeveelheid hyaluronzuur neemt af. Daardoor neemt de elasticiteit van de huid  af, wordt de huid minder egaal en wordt het volume in het gelaat minder.

Easy Clinics biedt diversen behandelingen om rimpels op te vullen,  het volume verlies te herstellen, de huid een oppepper te geven en om de kwaliteit van de huid te verbeteren.

 

Verantwoorde producten

Bij Easy Clinics werken wij samen met een gerenomeerde cosmetische arts en  gebruiken wij alleen de beste kwaliteit fillers. Na de behandeling ziet u meteen resultaat. Onze arts maakt foto’s van u voor en na de behandeling voor uw dossier.

 

Wij maken gebruik van twee soorten fillers:

  1. Hyaluronzuur is een natuurlijke biologisch afbreekbare stof die op diverse plekken in het lichaam voorkomt. Gezien het een lichaamseigen stof is komen allergische reacties zelden voor.
  2. Radiesse® heeft een effect op de collageenproductie in de huid. Hierdoor verbetert de huidstructuur en verdwijnen fijne rimpels. Radiesse® is ook ideaal voor het bestrijden van diepe rimpels en het herstellen van volumeverlies en tenslotte is Radiesse® het ideale product voor een vloeibare facelift.

 

Voor wie is het geschikt.

Fillers zijn geschikt voor iedereen die zelf vindt dat hij/zij het nodig heeft om er beter, frisser, jonger en vaak gezonder uit te zien. Iedereen die kiest voor een betere uitstraling. Dit geldt voor zowel mannen als vrouwen.

 

Wat voelt u

Tijdens de behandelingen worden zeer miniscuul kleine naaldjes gebruikt zodat het injecteren nagenoeg geen pijn doet. Uiteraard verschilt dit per persoon.

 

Behandelingen:

Fillers zijn geschikt voor het volume en:

  • Opvullen van rimpels
  • Volumeherstel/ huidverstrakking gelaat
  • Neus-lippenplooi
  • Rokerslijntjes (lijntjes boven de mond)
  • Marionet lijnen (lijnen vanuit mondhoeken naar beneden)
  • Fronsrimpels
  • Wallen/ oogleden
  • Afhangende mondhoeken

 

Het resultaat

Het is mogelijk dat bij een behandeling met fillers blauwe plekken  kunnen ontstaan. De 2e en 3e dag na de behandeling zijn de eventuele blauwe plekken het meest zichtbaar. Wij adviseren u rekening te houden met met een week van zichtbare plekjes.

Het uiteindelijke resultaat zijn mooiere volle lippen.

 

Andere behandelingen

U kunt ook voor andere injectable anti rimpelbehandelingen , peelings, tanden bleken en striae bij Easy Clinics terecht.

 

Bent u geinteresseerd in een behandeling bel dan 088 777 2800.

 

Voor prijzen zie onze prijslijst.

Meer informatie over rimpels / fillers opvullen injectables | easyclinics?

U wilt meer informatie over rimpels / fillers opvullen injectables | easyclinics?
Vul dan het onderstaande contactformulier in, of klik hier om direct online een afspraak te maken.