Bel ons op: 06 13310499

Hoofdpijn & migraine

Veel mensen ondervinden regelmatig last van migraine of spanningshoofdpijn. De oorzaak van veel hoofdpijnvormen is niet bekend echter er zijn echter aanwijzingen dat onder andere verhoogde spanning in bepaalde spieren een rol spelen.

Van spierverslappende middelen / injectables is aangetoond dat het een effectief middel is om spannings hoofdpijnvormen (veroorzaakt door een verhoogde spierspanning) te verminderen.

 

Verantwoorde producten

Easy Clinics behandelingen worden uitgevoerd  door onze cosmetische arts en met behulp van zeer gerenomeerde merken. Het merk  dat onze artsen hiervoor gebruiken is één van de meest zuivere producten op dit moment. Er is al heel veel jaren ervaring met het gebruik van deze producten voor het behandelen van hoofdpijn en migraine en dit product wordt aan zeer strenge controles onderworpen

 

Voor wie is het geschikt.

Voor mensen met spanningshoofdpijn en migraine.

 

De Behandeling

Met behulp van een paar injecties in de spier kan de spierspanning zodanig verlaagd worden dat er een vermindering van de klachten optreedt. Ervaring leert dat bij ongeveer 70% van deze mensen een duidelijke verlichting van de klachten ontstaat.

 

Wat voelt u

Tijdens de behandelingen worden zeer miniscuul kleine naaldjes gebruikt zodat het injecteren nagenoeg geen pijn doet. Uiteraard verschilt dit per persoon.

 

Het resultaat

Ervaring leert dat bij ongeveer 70% van de mensen een duidelijke verlichting van de klachten ontstaat.

 

Andere behandelingen

Bij Easy Clinics kunt u ook terecht voor huidproblemen, tanden bleken, voedingsadvies,afslanken, verjonging en cellulites behandelingen.

 

Bent u geinteresseerd in een behandeling bel dan 088 777 2800.

 

Voor prijzen zie onze prijslijst.

Meer informatie over hoofdpijn & migraine injectables | easyclinics?

U wilt meer informatie over hoofdpijn & migraine injectables | easyclinics?
Vul dan het onderstaande contactformulier in, of klik hier om direct online een afspraak te maken.