Bel ons op: 06 13310499

Zwangerschapsmasker

Zwangerschapsvlekken komen bij veel vrouwen voor. Dit wordt vaak als vervelend en lastig ervaren.

U kunt bij ons terecht om op zeer professionele wijze van uw zwangerschapsmasker af te komen.

 

Verantwoord

Een laserbehandeling is vriendelijk voor de huid en werkt grondig tegen imperfecties in het aangezicht. Het laseren kan naast zwangerschapsmasker ook gebruikt worden voor verschillende andere problemen zoals pigmentvlekken, ouderdomsvlekken en vlekken door zonschade. Easy Clinics biedt kwaliteit en betrouwbaarheid door samenwerking met één van Nederlands grootste lasercentra Cosmetique Totale  en is met haar team van gespecialiseerde huidtherapeuten zeer ervaren in laserbehandelingen.

 

Voor wie is het geschikt ?

Laseren is een huidvriendelijke oplossing voor iedereen.

Naast het verminderen van pigmentvlekken, sproeten en zonbeschadigingen pakt de laser (Elos) ook couperose, roodheden en rode vaatjes aan.

 

Wat voelt u

De behandeling wordt niet uitgevoerd zonder een voorgesprek waarin de behandelmethode wordt besproken. U kunt indien gewenst een proefpuls ervaren.

 

De behandeling

Tijdens het eerste gesprek worden de wensen, mogelijkheden, gezondheid en eventuele contra-indicaties doorgenomen. De huidtherapeut inspecteert de huid en stelt vervolgens samen met u een persoonlijk behandelplan op. Het soort behandeling wordt besproken.  Er worden voor- en na foto’s gemaakt om het resultaat te kunnen evalueren.

 

Het resultaat

Een egalere huid.

 

Zorgverzekeraar

Tijdens het eerste consult kan er een verwijzing worden gegeven voor uw zorgverzekeraar. Als u volgens uw verzekeringspolis recht heeft op een vergoeding, dan wordt een behandeling bij Easy Clinics, uitgevoerd door Cosmetique Totale, meestal vergoed.

 

Easy Clinics is er ook voor ontharen, tanden witten, injectables, voedingsadvies en peelings.

Voor onze prijzen, zie onze prijslijst.

Meer informatie over laserbehandeling zwangerschapsvlekken | easyclinics?

U wilt meer informatie over laserbehandeling zwangerschapsvlekken | easyclinics?
Vul dan het onderstaande contactformulier in, of klik hier om direct online een afspraak te maken.