Bel ons op: 06 13310499

Zonschade

Zonschade kan een lastig probleem zijn. Door de zon, door de oplopende leeftijd en schadelijke invloeden van buitenaf krijgt de huid in de loop der jaren steeds meer blijvende littekens, rimpels en verkleuringen. Een gezonde en gladde gezichtshuid is één van de meest nagestreefde schoonheidsidealen voor zowel mannen als vrouwen. Iedereen wil er tegenwoordig jeugdig uitzien.

U kunt bij ons terecht om op zeer professionele wijze van uw zonschade af te komen.

 

Verantwoord

Een laserbehandeling is vriendelijk voor de huid en werkt grondig tegen imperfecties in het aangezicht. Het laseren kan naast zonschade ook gebruikt worden voor verschillende andere problemen zoals pigmentvlekken, ouderdomsvlekken en zwangerschapsmasker. Easy Clinics biedt kwaliteit en betrouwbaarheid door samenwerking met één van Nederlands grootste lasercentra  Cosmetique Totale  en is met haar team van gespecialiseerde huidtherapeuten zeer ervaren in laserbehandelingen.

 

Voor wie is het geschikt

Laseren, een huidvriendelijke oplossing voor iedereen. Naast het verminderen van zonschade, pigmentvlekken, sproeten en zonbeschadigingen pakt de laser (Elos) ook couperose, roodheden en rode vaatjes aan.

 

Wat voelt u

De behandeling wordt niet uitgevoerd zonder een voorgesprek waarin de behandelmethode wordt besproken. U kunt indien gewenst een proefpuls ervaren.

 

De behandeling

Tijdens het eerste gesprek worden de wensen, mogelijkheden, gezondheid en eventuele contra-indicaties doorgenomen. De huidtherapeut inspecteert de huid en stelt vervolgens samen met u een persoonlijk behandelplan op. Het soort behandeling wordt besproken.  Er worden voor- en na foto’s gemaakt om het resultaat te kunnen evalueren.

 

Het resultaat

Een egalere huid.

 

Easy Clinics is er ook voor ontharen, tanden witten, injectables, voedingsadvies,afslanken  en peelings.

 

Voor onze prijzen, zie onze prijslijst.

Meer informatie over laserbehandeling voor zonschade | easyclinics?

U wilt meer informatie over laserbehandeling voor zonschade | easyclinics?
Vul dan het onderstaande contactformulier in, of klik hier om direct online een afspraak te maken.