Bel ons op: 06 13310499

Striae

Striae

Striae is herkenbaar aan roodpaarse strepen op plaatsen waar de huid in een korte tijd snel is opgerekt  Mogelijke oorzaken hiervan zijn een groeispurt, zwangerschap en gewichtstoename.

 

Striae is  voor de meeste mensen een probleem. Heeft u ook last van vervelende Striae? Onze HBO huidtherapeuten behandelen uw striae met behulp van de geavanceerde eMatrix technologie.

 

Verantwoorde producten

Door de samenwerking met Cosmetique Totale (lid NVH), kunnen we behandelen met de nieuwste apparatuur en de best opgeleide huidtherapeuten. Zij hebben een goede naam  bij de zorgverzekeraars. Veel littekenbehandelingen worden (deels) vergoed.

 

Voor wie is het geschikt

De e-Matrix is geschikt voor alle huidtypes en voor mannen en vrouwen. Het is geschikt voor alle mensen die er beter uit willen zien en zich zekerder willen voelen.

 

Wat voelt u?

De behandeling wordt pas gestart na een voorgesprek. Indien gewenst kunt u een test puls ervaren.

 

Behandelingen

Er zijn verschillende technieken voor het behandelen van striae. De eMatrix is de meest revolutionaire en veilige behandelmethode om striae te verwijderen doordat het de huidvernieuwing stimuleert. Het geeft bewezen resultaat. We kunnen striae op alle lichaamsdelen behandelen; veel voorkomende plekken zijn billen, bovenbenen, borsten en buik.

 

Het resultaat

De roodheid van de striae neemt af waardoor de striae minder zichtbaar zijn. Daarnaast ziet de huid er veel vlakker en egaler uit.

 

Vergoeding verzekering

Littekenbehandelingen worden in de meeste gevallen door zorgverzekeraars vergoed als u naar een praktijk gaat met kwaliteits geregistreerde huidtherapeuten.

Na de behandeling krijgt u de factuur opgestuurd om in te dienen bij uw zorgverzekeraar.

 

Andere behandelingen

Ook voor andere litteken behandelingen zoals acne, operatie littekens, littekens en brandwonden kunt u terecht bij Easy Clinics.

Voor onze prijzen, zie onze prijslijst

Meer informatie over striae behandeling ematrix technologie | easyclinics?

U wilt meer informatie over striae behandeling ematrix technologie | easyclinics?
Vul dan het onderstaande contactformulier in, of klik hier om direct online een afspraak te maken.