Bel ons op: 06 13310499

Pigmentvlekken

Pigmentvlekken kunnen een lastig probleem zijn. Een gezonde en gladde gezichtshuid is één van de meest nagestreefde schoonheidsidealen voor zowel mannen als vrouwen. Door ouderdom en schadelijke invloeden van buitenaf krijgt de huid in de loop der jaren steeds meer blijvende littekens, rimpels en verkleuringen.

U kunt bij ons terecht om op zeer professionele wijze van uw pigmentvlekken, ouderdomsvlekken of zwangerschapsmasker en/of zonschade af te komen.

 

Verantwoord

Een laserbehandeling is vriendelijk voor de huid en werkt grondig tegen imperfecties in het aangezicht. Het laseren kan naast pigmentvlekken ook gebruikt worden voor verschillende andere problemen zoals ouderdomsvlekken, zwangerschapsmasker en vlekken door zonschade. Easy Clinics biedt kwaliteit en betrouwbaarheid door samenwerking met één van Nederlands grootste lasercentra, Cosmetique Totale,  en is met haar team van gespecialiseerde huidtherapeuten zeer ervaren in laserbehandelingen.

 

Voor wie is het geschikt

Laseren, een huidvriendelijke oplossing voor iedereen.

Naast het verminderen van pigmentvlekken, sproeten en zonbeschadigingen pakt de laser (Elos) ook couperose, roodheden en rode vaatjes aan.

 

Wat voelt u

De behandeling wordt niet uitgevoerd zonder een voorgesprek waarin de behandelmethode wordt besproken. U kunt indien gewenst een proefpuls ervaren.

 

De behandeling

Tijdens het eerste gesprek worden de wensen, mogelijkheden, gezondheid en eventuele contra-indicaties doorgenomen. De huidtherapeut inspecteert de huid en stelt vervolgens samen met u een persoonlijk behandelplan op, de soort behandeling wordt besproken en er worden voor- en na-foto’s gemaakt om het resultaat te kunnen evalueren.

 

Het resultaat

Een egalere huid.

 

Zorgverzekeraar

Tijdens het eerste consult kan er een verwijzing worden gegeven voor uw zorgverzekeraar. Als u volgens uw verzekeringspolis recht heeft op een vergoeding, dan wordt een behandeling bij Easy Clinics, uitgevoerd door Cosmetique Totale, meestal vergoed.

 

Easyclinics is er ook voor ontharen, tanden witten, injectables, voedingsadvies en peelings.

Voor onze prijzen, zie onze prijslijst.

 

Meer informatie over behandeling pigmentvlekken | easyclinics?

U wilt meer informatie over behandeling pigmentvlekken | easyclinics?
Vul dan het onderstaande contactformulier in, of klik hier om direct online een afspraak te maken.