Bel ons op: 06 13310499

Microdermabrasie

Kort gezegd is microdermabrasie een chemische peeling. Onder vacuümdruk worden zogeheten micro aluminium-oxidekristallen tegen de huid geblazen. Het aluminium trekt het vuil aan en veroorzaakt in geen enkel geval een allergische reactie. Oxide is zuurstof die uw huid verfrist.

De microkristallen trekken dode huidcellen en vuil met zich mee wanneer ze de huid raken. Daarna worden de kristallen weer afgezogen. Dit kan voelen als een tinteling of prikkel tegen de huid. Na de behandeling heeft u een verjongde en frisse huid. Maar microdermabrasie doet nog meer voor uw huid dan alleen verjongen en verfrissen.

Kenmerken van microdermabrasie

  • Het is geschikt voor alle huidtypen, ook voor een droge huid.
  • Het verbetert de doorbloeding van de huid en stimuleert huidherstel.
  • Het behandelt acne, littekens, grauwe huid, rokershuid, grove poriën, fijne rimpeltjes en ouderdomsvlekken.
  • Het verfrist een gezonde huid.
  • Een behandeling is niet mogelijk bij: ontstoken eczeem, huiduitslag, actieve huidontstekingen, herpes, gezwollen haarvaatjes, zwangerschap, (zon)verbranding en een zeer gevoelige huid.
  • Een behandeling is vaak voldoende voor een jongere huid. Voor een blijvend effect is een kuur van vier tot zes behandelingen nodig. Na iedere behandeling volgt een ondersteunende sessie.

De behandeling

Een behandeling begint met een gesprek waarin we alles aan u uitleggen. Ook doen we een analyse van uw huid, zodat we een behandelplan op maat kunnen maken. Vervolgens starten we de behandeling. Hierbij wordt een klein apparaat over de huid bewogen. Afhankelijk van de intensiteit kan de behandeling prikkelend aanvoelen. Lees ook de microdermabrasie ervaringen van onze cliënten, zodat u weet wat een behandeling inhoudt.

Combinatie met andere huidtherapieën

Microdermabrasie verwijdert de bovenste laag van uw huid en stimuleert de huid om zelf aan de slag te gaan. De huid zal verstevigen en rimpeltjes en littekens, bijvoorbeeld acne littekens, worden opgevuld. Het is daarom ook een geschikte huidtherapie voor een acne behandeling.

Microdermabrasie kunt u ook combineren met mesotherapie of een LPG Lipo Lift voor een nog beter resultaat.

Na de behandeling

Na een microdermabrasie behandeling is een goede gezichtsverzorging zeer belangrijk. De huid van uw gezicht is immers extra kwetsbaar. Gebruik meerdere malen per dag een vochtinbrengende crème met sunblock. Wij hebben diverse producten voor ieder huidtype. Blijf vervolgens 48 uur uit de zon, ga niet zwemmen en gebruik geen parfum, alcoholhoudende producten of e en scrub op de huid. Wij raden ook aan om na de behandeling voldoende water te drinken.

Bij ons bent u in goede handen. Onze schoonheidsspecialistes in Almere zijn ware experts op het gebied van microdermabrasie.

Meer informatie over microdermabrasie: huidherstel en vernieuwing | easyclinics?

U wilt meer informatie over microdermabrasie: huidherstel en vernieuwing | easyclinics?
Vul dan het onderstaande contactformulier in, of klik hier om direct online een afspraak te maken.