Bel ons op: 06 13310499

Mesotherapie

Rimpeltjes, fijne lijntjes en acne littekens hebben één ding gemeen: het zijn oneffenheden in de huid. Om de huid te helpen zichzelf te herstellen, raden we een behandeling van de diepere huidlagen aan. Mesotherapie is hiervoor perfect. In de behandeling wordt gebruik gemaakt van serums. Dat zijn lotions met een zeer hoge concentratie aan stoffen die uw huid verjongen en verzorgen. De serums maken uw huid ook steviger. Mesotherapie kan worden toegepast als acne
behandeling, gezichtsverzorging en als onderdeel van microdermabrasie.

Mesotherapie zonder naalden

In veel klinieken worden deze serums in de huid gespoten met naalden. Dat vindt niet iedereen prettig. Daarom maken wij gebruik van Meso Electroporatie. Bij deze vorm van huidtherapie worden geen naalden gebruikt, maar wel een apparaat dat een magnetisch veld creëert door middel van geluidsgolven. Op die manier dringen de werkzame stoffen tot diep in de huid door.

Behandeling

Een mesotherapie behandeling gaat bij ons als volgt: eerst reinigt de schoonheidsspecialiste uw huid met producten die geschikt zijn voor uw huidtype, bijvoorbeeld een droge huid. Reinigen gaat in twee stappen. De eerste stap is het verwijderen van oppervlakkig vuil en make-up. De tweede stap is een diepe reiniging. De serums voor mesotherapie dringen diep door in de huid. Daarom is het belangrijk dat er geen vuil in de onderste lagen van de huid terechtkomt. Daarna brengt de
schoonheidsspecialiste het serum aan en beweegt langzaam het apparaat over uw gezicht. Na de behandeling krijgt u nog een dag- of avondcrème om de gezichtsverzorging compleet te maken.

Kuurbehandeling

Na een behandeling ziet u vaak al een verschil aan uw huid. De huid is frisser van kleur en steviger. Om uw huid een echte boost te geven, raden wij een kuur aan van vier tot acht behandelingen. Vervolgens komt u een keer per maand terug voor een ondersteunende behandeling. Zo blijft uw huid goed in conditie.

Mesotherapie is geschikt voor alle huidtypes, het helpt bij het verfrissen van de huid en het verbetert de huid bij verschillende types acnes. U kunt het ook ter ondersteuning van een microdermabrasie behandeling toepassen.

Meer informatie over diepe reiniging van de huid | easyclinics?

U wilt meer informatie over diepe reiniging van de huid | easyclinics?
Vul dan het onderstaande contactformulier in, of klik hier om direct online een afspraak te maken.