Bel ons op: 06 13310499

LPG Lipo Lift

Wanneer uw huid ouder wordt, dan wordt de huid wat slapper. Dat is heel normaal en overkomt iedereen. Huidverslapping kan ook ontstaan nadat u vele kilo’s bent afgevallen. Om de huid te verstevigen raden wij LPG Lipo Lift aan. Deze huidtherapie stimuleert door middel van massage de onderste huidlagen. Het is vooral geschikt voor uw gezicht, hals en decolleté. De LPG Lipo Lift is ook mogelijk op andere delen van het lichaam.

Lift de huid

LPG Lipo Lift is een huidtherapie die gebruik maakt van een massageapparaat: de Endermolift. Dit apparaat kan de huid tot diep in de cellen masseren. Deze massage maakt de cellen wakker zodat ze zelf aan het werk gaan, bijvoorbeeld door verstevigend collageen aan te maken. Collageen is een eiwit dat helpt de huid te verstevigen. Na een behandeling ziet u al het verschil. En met een verstevigende gezichtsverzorging ondersteunt u het liftende effect van de behandeling.

Vetafdrijvend en rimpelvervagend

Heeft u last van cellulitis of een onderkin? De massage van de LPG Lipo Lift helpt ook om vet en vocht af te drijven. Dankzij deze eigenschappen wordt de teint van uw huid ook frisser en mooier. Heeft u last van rimpeltjes? Ook dan raden wij de LPG Lipo Lift aan. Doordat de cellen aan het werk worden gezet en er meer collageen wordt aangemaakt, vullen de rimpeltjes zich weer op. Dat is genieten van een stralende, gladde en zachte huid.

LPG Lipo Lift behandeling

LPG Lipo Lift in combinatie met Microdermabrasie

LPG Lipo Lift behandeling bij EasyClinics

LPG Lipo Lift is een huidtherapie die gebruik maakt van een massageapparaat: de Endermolift.

Een behandeling kan worden toegepast bij:

  • Kraaienpootjes en rimpels
  • Huidverslapping
  • Bleke teint of grauwe huid
  • Donkere kringen onder de ogen
  • Dubbele kin
  • Vergrote poriën
  • Cellulitis

De resultaten vermenigvuldigen zich na meerdere sessies. Dat wil zeggen dat uw huid steeds steviger en gladder wordt na iedere behandeling. De cellen blijven aan het werk, ook tussen de behandelingen.

Combineren met microdermabrasie

Microdermabrasie is een huidtherapie die tot diep in de huidlagen dringt. De microdermabrasie ervaringen van onze cliënten kunt u altijd eens lezen. U kunt de LPG Lipo Lift combineren met de microdermabrasie behandeling. het is mogelijk op verschillende delen van uw lichaam en het is geschikt voor alle huidtypes, ook de droge huid.

Bij Easy Clinics behandelen we met de LPG endermologie ook andere delen van het lichaam t.b.v. cellulite, vetafdrijving, huidverbetering, oedeem, littekens en meer.

 

Bekijk onze video: LPG Lipolift

Meer informatie over lpg lipo lift: vocht- en vetafdrijvend | easyclinics?

U wilt meer informatie over lpg lipo lift: vocht- en vetafdrijvend | easyclinics?
Vul dan het onderstaande contactformulier in, of klik hier om direct online een afspraak te maken.