Bel ons op: 06 13310499

Littekens na operatie, snij- en brandwonden

Operatie en snijwonden kunnen flinke littekens achterlaten waardoor verschillende klachten kunnen ontstaan. De huid kan pijnlijk zijn, er kunnen kleurverschillen zijn en/of littekens kunnen verheven zijn. Daarnaast kunnen littekens zich op ongunstige plaatsen bevinden en/of te strak zijn waardoor er bewegingsbeperking ontstaat.

Brandwonden laten vaak een lelijke plek achter. Het huidoppervlak is niet meer egaal, de huid is verkleurd, verkleefd of doet pijn. Brandwond littekens kunnen het zelfbeeld en zelfvertrouwen enorm beinvloeden.

 

Verantwoorde producten

Door de samenwerking met Cosmetique Totale (lid NVH), kunnen we behandelen met de nieuwste apparatuur en de best opgeleide huidtherapeuten. Zij hebben een goede naam  bij de zorgverzekeraars. Veel littekenbehandelingen worden (deels) vergoed.

 

Voor wie is het geschikt

De e-Matrix is geschikt voor alle huidtypes en voor mannen en vrouwen. Het is geschikt voor alle mensen die er beter uit willen zien en zich zekerder willen voelen.

 

Wat voelt u?

De behandeling wordt pas gestart na een voorgesprek. Indien gewenst kunt u een test puls ervaren.

 

Behandelingen

Operatie littekens, snij littekens en brandwonden littekens (jonge en oude littekens) worden veilig behandeld met de resultaatgerichte eMatrix methode.

 

Het resultaat

Het litteken zal na elke behandeling vlakker, strakker en minder zichtbaar worden, met een minimale kans op bijwerkingen, ongemak of hersteltijd.

 

Vergoeding verzekering

Litteken behandelingen worden in de meeste gevallen door zorgverzekeraars vergoed als u naar een praktijk gaat met kwaliteitsgeregistreerde huidtherapeuten zoals  Easy Clinics (die deze behandelingen laat uitvoeren door therapeuten van “Cosmetique Totale”).

Na de behandeling krijgt u een factuur opgestuurd om in te dienen bij uw zorgverzekeraar.

 

Andere behandelingen

Ook voor littekenbehandelingen veroorzaakt door acne en striae kunt u terecht bij Easy Clinics.

Voor onze prijzen, zie onze prijslijst

Meer informatie over littekens behandeling | easyclinics?

U wilt meer informatie over littekens behandeling | easyclinics?
Vul dan het onderstaande contactformulier in, of klik hier om direct online een afspraak te maken.