Bel ons op: 06 13310499

Huidverstrakking

Is huidverstrakking mogelijk? Ja het bestaat. Heeft u last heeft van een slecht uitziende, vale, slappe  en/of grauwe huid? Dan helpen wij u graag door een huidverstrakkende behandeling met behulp van een revolutionaire lasertechniek aan te bieden. Sinds de introductie van deze lasertechniek (e-Matrix) is de behandeling al bij vele mensen met succes uitgevoerd.

 

Verantwoorde producten

Door de samenwerking met Cosmetique Totale (lid NVH), kunnen we behandelen met de nieuwste apparatuur en de best opgeleide huidtherapeuten. Zij hebben een goede naam  bij de zorgverzekeraars.

 

Voor wie is het geschikt

De behandeling met de nieuwste laser (eMatrix) is mogelijk bij elke huidskleur, van blank tot negroïde. De behandeling resulteert in een unieke combinatie van huidverstrakking, rimpelreductie, pigmentverbetering, verkleinen van de poriën, littekenherstel en lifting met een extreem korte herstelperiode. Uniek is dat de zon slechts 1 a 5 dagen voor en na de behandeling vermeden hoeft te worden.

 

Wat voelt u?

De behandeling wordt uitgevoerd na een voorgesprek waarin de behandelmethode wordt besproken. U kunt indien gewenst een proefpuls ervaren.

 

Behandelingen

Tijdens het eerste gesprek worden de wensen, mogelijkheden, gezondheid en eventuele contra-indicaties doorgenomen. De huidtherapeut inspecteert de huid en stelt vervolgens samen met u een persoonlijk behandelplan op, de soort behandeling wordt besproken en er worden voor- en na-foto’s gemaakt om het resultaat te kunnen evalueren. Het aantal sessies is afhankelijk van de conditie van uw huid.

 

Het resultaat

Een jonger, frisser en strakker uitziende huid. Het resultaat van de laserbehandeling blijft doorgaans jaren zichtbaar. Uw levensstijl speelt daarbij een grote rol . Hoe gezonder hoe beter voor een lange termijn resultaat.

 

Ook voor permanent ontharen, tanden bleken en injectables kunt u  terecht bij Easy Clinics.

Voor onze prijzen, zie onze prijslijst

Meer informatie over huidverstrakking lasertechniek | easyclinics?

U wilt meer informatie over huidverstrakking lasertechniek | easyclinics?
Vul dan het onderstaande contactformulier in, of klik hier om direct online een afspraak te maken.