Bel ons op: 06 13310499

Huidvernieuwing

Microdermabrasie

Stoort de onrustige, slecht uitziende, vale en grauwe huid U? Dan helpen wij u graag door een huidvernieuwende behandeling met behulp van microdermabrase  in combinatie met mesotherapie aan te bieden.

 

Verantwoorde producten

We behandelen met de nieuwste apparatuur en de best opgeleide specialisten.

 

Voor wie is het geschikt

De behandeling is voor iedereen geschikt die last heeft van acne, littekens, grove porien, fijne rimpeltjes, een grauwe huidskleur (rokershuid) en die wil werken aan huidvernieuwing/verjonging.

 

Wat voelt u?

De behandeling wordt uitgevoerd na een voorgesprek waarin de behandelmethode wordt besproken. De behandelaar hanteert een klein handstuk dat over uw huid wordt bewogen. Afhankelijk van de kracht die wordt ingesteld en/of het aantal bewegingen over dezelfde plaats op de huid, worden meer of minder huidlagen verwijderd.

 

Behandelingen

Het is een intensieve behandeling waarbij de huid gestimuleerd en geactiveerd wordt om versneld nieuwe huidcellen aan te maken en daardoor te verjongen. De doorbloeding wordt gestimuleerd en de huid krijgt een gezonde kleur en meer glans.

 

Een microdermabrasie behandeling is het best te vergelijken met een soort zandstraal behandeling. Er worden aluminiumoxide kristallen op de huid geblazen en direct weer afgezogen. Hierdoor wordt het bovenste deel van de dode huidlaag gecontroleerd verwijderd. Het aantal sessies  wat nodig is is afhankelijk van de conditie van uw huid. Gemiddeld genomen adviseren we een kuur van 4-6 behandelingen.

 

Na de microdermabrasie behandeling is een mesotherapie behandeling aan te raden. Hierbij wordt met behulp van ultrasound een hyaluronzuur in de huid aangebracht.

 

Het resultaat

Een jongere, frisser uitziende huid.

Voeding en een gezonde levensstijl spelen een belangrijke rol in het onderhoud van uw huid.

 

Andere behandelingen:

Andere behandelingen voor huidvernieuwing zijn o.a. laseren en peeling.

 

Ook voor permanent ontharen, tanden bleken en injectables kunt u terecht bij Easy Clinics.

 

Voor onze prijzen, zie onze prijslijst 

Meer informatie over behandeling huidvernieuwing | easyclinics?

U wilt meer informatie over behandeling huidvernieuwing | easyclinics?
Vul dan het onderstaande contactformulier in, of klik hier om direct online een afspraak te maken.