Bel ons op: 06 13310499

Huidverjonging

Last van een onrustige, slecht uitziende, vale en grauwe huid? Daar kunnen wij wat mee en wij helpen u graag door een huidverbeterende behandeling met behulp van laseren aan te bieden.

 

Verantwoorde producten

Door de samenwerking met Cosmetique Totale (lid NVH), kunnen we behandelen met de nieuwste apparatuur en de best opgeleide huidtherapeuten. Zij hebben een goede naam  bij de zorgverzekeraars.  Voor de verbetering en/of verjonging van de huid kunnen verschillende lasers worden ingezet.

 

Voor wie is het geschikt

Afhankelijk van uw huid en wensen adviseert onze huidtherapeut welke behandeling het beste bij u past en  bij u tot het beste resultaat zal leiden.

 

Wat voelt u?

De behandeling wordt pas uitgevoerd na een voorgesprek waarin de behandelmethode wordt besproken. U kunt indien gewenst een proefpuls ervaren.

 

Behandelingen

Een laserbehandeling stimuleert de huid die volume en elasticiteit mist. De laser vernieuwd zowel de opperhuid als het bindweefsel van de lederhuid. Een laserbehandeling stimuleert de aanmaak van collageen (bindweefsel) wat leidt tot  een mooie jongere en frissere uitziende huid. Bij het tellen van de jaren verslapt het collageen. Roken, stress, oververmoeidheid, slechte voeding en overmatige blootstelling aan zonlicht verslechteren de conditie van de huid.

 

Tijdens het eerste gesprek worden de wensen, mogelijkheden, gezondheid en eventuele contra-indicaties doorgenomen. De huidtherapeut inspecteert de huid en stelt vervolgens samen met u een persoonlijk behandelplan op. Het soort behandeling wordt besproken.  Er worden voor- en na-foto’s gemaakt om het resultaat te kunnen evalueren.

 

Het aantal sessies is afhankelijk van de conditie van uw huid.

 

Het resultaat

Een jonger en frisser uitziende huid. Het resultaat van de laserbehandeling blijft doorgaans jaren zichtbaar. Uw levensstijl speelt daarbij een grote rol . Hoe gezonder hoe beter voor een lange termijn resultaat.

 

Ook voor permanent ontharen, tanden bleken en injectables kunt u  terecht bij Easy Clinics.

Voor onze prijzen, zie onze prijslijst

Meer informatie over behandeling huidverjonging | easyclinics?

U wilt meer informatie over behandeling huidverjonging | easyclinics?
Vul dan het onderstaande contactformulier in, of klik hier om direct online een afspraak te maken.