Bel ons op: 06 13310499

Couperose

Een gezonde en gladde gezichtshuid is één van de meest nagestreefde schoonheidsidealen voor zowel mannen als vrouwen. Door ouderdom en schadelijke invloeden van buitenaf krijgt de huid in de loop der jaren steeds meer blijvende littekens, rimpels en verkleuringen.

Couperose is een rode verkleuring in de huid met daarin kleine gesprongen adertjes.

Rosacea is een vorm van couperose gecombineerd met acne. Ook kunnen er losse vaatjes in het gezicht zichtbaar zijn.

 

Verantwoord

Een couperose laserbehandeling is vriendelijk voor de huid maar werkt grondig tegen imperfecties in het aangezicht.Het laseren van couperose kan gebruikt worden voor verschillen vaatafwijkingen.

 

Voor wie is het geschikt

Easy Clinics werkt samen met het lasercentrum van Cosmetique Totale en is met haar team van gespecialiseerde huidtherapeuten zeer ervaren in couperose laserbehandelingen en daarmee het verfrissen van de huid.  Naast het verminderen van couperose, roodheden en rode vaatjes pakt de laser (Elos) ook pigmentvlekken, sproeten en zonbeschadigingen aan.

Een huidvriendelijke oplossing voor iedereen. Op de lange termijn is een couperosebehandeling door middel van de “ Elos-techniek”  een dermatologisch verantwoordde behandeling met direct resultaat en geschikt voor de meest gevoelige huidtypen.

 

Wat voelt u

De behandeling wordt niet uitgevoerd zonder een voorgesprek waarin de gevoeligheid van de behandeling wordt besproken. U kunt indien gewenst een proefpuls ervaren.

 

De behandeling

Tijdens het eerste gesprek worden de wensen, mogelijkheden, gezondheid en eventuele contra-indicaties doorgenomen. De huidtherapeut inspecteert de huid en stelt vervolgens samen met u een persoonlijk behandelplan op. Het soort couperose behandeling wordt besproken.  Er worden voor- en na foto’s gemaakt om het resultaat te kunnen evalueren.

 

Het resultaat

Een huid die minder couprose bevat en er daardoor egaler en gladder uitziet.

 

Zorgverzekeraar

Tijdens het eerste consult kan er ook een verwijzing worden gegeven voor uw zorgverzekeraar. Als u volgens uw verzekeringspolis recht heeft op een vergoeding, dan wordt een behandeling bij Easy Clinics, uitgevoerd door Cosmetique Totale, ook vergoed.

 

Easyclinics is er ook voor ontharen, tanden witten, injectables, voedingsadvies, afslanken en peelings.

Voor onze prijzen, zie onze prijslijst.

Meer informatie over couperose laserbehandeling | easyclinics?

U wilt meer informatie over couperose laserbehandeling | easyclinics?
Vul dan het onderstaande contactformulier in, of klik hier om direct online een afspraak te maken.