Bel ons op: 06 13310499

Cellulite

Cellulitis is een abnormale vetbindweefselophoping van huid en onderhuid. Men noemt dit ook wel ‘sinaasappelhuid’.  Het ontstaat onder invloed van hormonen waarbij vet zich ophoopt in vetcellen en in de onderhuid. Het is een typisch vrouwelijk verschijnsel.

 

Voor wie is het geschikt

De behandeling is geschikt voor een ieder die zich onzeker voelt en de cellulites als een probleem ervaart.

 

Wat voelt u?

De behandeling wordt pas uitgevoerd na een intake gesprek.  U kunt indien gewenst eerst een proefsessie inplannen om het gevoel van de behandeling te ervaren.

 

Behandelingen

Met endermologie ,ook wel bindweefsel massage genoemd, worden de huid en het onderliggend weefsel behandeld. Dat gebeurt met behulp van een vacuum systeem dat de huid optilt en afrolt.

De behandeling vindt niet altijd direct op de huid plaats. Tijdens de behandeling kan er een ‘bodysuit’ gedragen worden waardoor de behandelkop beter over het lichaam glijdt.

 

Het resultaat

De behandeling bevordert de doorbloeding, stimuleert de afvoer van lymfvocht en verzacht verhard weefsel. De vorming van elastinevezels en collageenvezels wordt verhoogd en de huid wordt soepeler, steviger, gladder en gezonder.

 

Andere behandelingen

Cavitatie helpt ook bij het verminderen van de vetcellen en het reduceren van de cellulitis. De C-Cav bestrijdt met de nieuwste techniek vetcellen op een veilige en niet invasieve manier volledig pijnloos maar krachtig en zeer effectief. Het resultaat is vergelijkbaar met liposuctie.

Voor onze prijzen, zie onze prijslijst 

Meer informatie over cellulitis endermologie behandeling | easyclinics?

U wilt meer informatie over cellulitis endermologie behandeling | easyclinics?
Vul dan het onderstaande contactformulier in, of klik hier om direct online een afspraak te maken.