Bel ons op: 06 13310499

Afslanken, Afvallen, Gewichts reductie

Afslanken:

Bent u er aan toe om een paar kilo’s af te vallen? Maak dan gratis en vrijblijvend een afspraak bij onze voedings en dieet coach.

Vooraf aan het starten met een afslank programma vindt er altijd een eerste kennismaking en intake gesprek plaats tussen u en onze persoonlijke afslank coach. Tijdens dit gesprek worden uw doelen besproken. Aan de hand van deze doelen wordt een programma opgesteld.

Verantwoord

Easy Clinics biedt een programma voor verantwoord en effectief afslanken voor zowel mannen als vrouwen met overgewicht.  Wij schrijven geen crash dieeten voor. Dat betekent dat een traject, afhankelijk van de mate van overgewicht, van 6 weken tot enkele maanden kan duren. Wij gaan voor gedegen, verantwoord en gezond!

Voor wie is het geschikt

Ons afslank programma is geschikt voor een ieder die er aan toe is beter voor zichzelf en haar of zijn lichaam te zorgen. Uw motivatie is daarbij belangrijk. Dit geldt voor zowel mannen als vrouwen.

Hoe ziet het programma er uit?

Na de intake komt u eens in de 10 dagen bij ons op consult. Tijdens het consult wordt u gewogen en wordt het programma voor de komende 10 dagen met u doorgesproken (indien u wenst kan dit vaker).

Gemak 

Easy Clinics is  7 dagen per week open, ook in de avonden. Op deze wijze maken wij het u makkelijk. U kunt ook na uw werk op consult komen!

De behandeling

Tijdens het consult wordt u gewogen,  uw uitslagen worden doorgesproken, u ontvangt recepten voor de komende 7-10 dagen alsmede aanvullende voedings supplementen om uw lichaam in balans te houden.  Alle aanvullende supplementen zijn op natuurlijke basis.  (géén shakes, poeders of andere crash producten!)

Het resultaat

Kilo’s lichter, een evenwichtig en gezond voedingspatroon, een andere manier van eten, géén jojo effecten.

De kosten

De intake is Gratis!

Deze kosten zijn inclusief wegen, supplementen Smartslimmer, recepten en consult.

Maak nu vrijblijvend een afspraak!

Overige producten

Easy Clinics is er ook voor lip massage cellulite behandelingen, lipo massage gezicht behandelingen, orthomoleculaire therapie en vele soorten laser behandelingen zoals huidverbetering en ontharen.

Van binnen mooi, van buiten mooi!

Voor meer informatie kunt u bellen naar  0613310499

Meer informatie over afvallen in gewicht dieet coach | easyclinics?

U wilt meer informatie over afvallen in gewicht dieet coach | easyclinics?
Vul dan het onderstaande contactformulier in, of klik hier om direct online een afspraak te maken.