Bel ons op: 06 13310499

Huidtherapie bij huidverslapping

Er zijn verschillende redenen waarom de huid haar stevigheid verliest. Afvallen is er een van. Wanneer je meer onderhuids vet hebt, dan staat de huid strakker gespannen, dan wanneer je deze kilo’s verliest. Een huid die lang onder spanning heeft gestaan, springt niet zomaar terug naar een kleiner oppervlak. Net als een elastiek die te lang is uitgerekt ook niet snel zijn oorspronkelijke vorm meer aanneemt, wanneer de spanning er weer af is gehaald. Gelukkig kan de huid een handje geholpen worden met een LPG Lipo Lift behandeling. Ook microdermabrasie helpt bij huidverslapping en huidverbetering.

Wat is LPG Lipo massage en lipo lift?

De LPG lipo Lift is onder andere geschikt voor gezicht, hals en decolleté en  LPG Lipo massage wordt toegepast op andere delen van het lichaam. Buik, billen en heupen bijvoorbeeld. Deze huidtherapie maakt gebruik van een speciaal bindweefsel massageapparaat dat de huidcellen tot diep in de huid masseert. Hierdoor worden de cellen gestimuleerd vet af te breken, vocht af te voeren én om zelf meer collageen aan te maken. Collageen zijn bouwstenen die de huid elasticiteit geven.

Vet & vochtafdrijvend

De LPG massage en lipo Lift huidtherapie helpt mee om overtollig vet en vocht af te drijven. Zo raak je gemakkelijker een onderkin kwijt en helpt het mee dat laatste beetje hardnekkige vet op heupen en dijen (bijvoorbeeld) te verminderen. De LPG huidtherapie verbetert ook de huid bij het verwijderen en gladder maken cellulite. Het resultaat: een gladde, gezonde en elastische huid.

Voor wie is het geschikt?

De LPG Lipo massage en Lipo Lift is een huidtherapie die geschikt is voor zowel mannen als vrouwen van minimaal 25 jaar en ouder. Het wordt meestal toegepast na het dertigste levensjaar, omdat de huid dan de eerste tekenen van huidverslapping kan gaan geven. Om er zeker van te zijn dat de huidtherapie geschikt is voor jou, kun je eerst contact opnemen met een van onze LPG specialisten.

Geef je huid een boost

Een huidtherapie die de LPG Lipo Lift versterkt is de microdermabrasie. Dit is een mechanische  peeling waarbij de dode huidcellen worden verwijderd, de doorbloeding van de huid wordt gestimuleerd  en de aanmaak van nieuw huidcellen worden gestimuleerd. Dit alles is zeer goed is voor de aanmaak van nieuw en meer collageen. Een verbeterde doorbloeding zorgt ervoor dat belangrijke vitaminen en mineralen op de plaats van bestemming aankomen. Zo helpt vitamine C bij de aanmaak van collageen en dankzij een goede doorbloeding van de huid kan vitamine C bij de diepere cellagen komen.

Wil je meer weten over LPG Lipo massage, Lipo Lift, Microdermabrasie, Huidverslapping, Cellulite of lokale vetophopingen en de beste huidtherapie voor je huid?

Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag verder.

Meer informatie over Cellulite, Vet en Vocht therapie! | easyclinics?

U wilt meer informatie over Cellulite, Vet en Vocht therapie! | easyclinics?
Vul dan het onderstaande contactformulier in, of klik hier om direct online een afspraak te maken.